Tarieven per 11 mei 2020

Hieronder vindt u de prijslijst voor de behandelingen per 11 mei 2020              

NIEUWE TARIEVEN 

Door de nieuwe hygiëne protocollen, die zijn samengesteld voor ieders veiligheid en die ook in onze branche moeten worden nageleefd, is het onvermijdelijk dat dit gevolgen heeft voor de tarifering en de omvang van de behandeling. Momenteel zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen en de desinfectieproducten bijzonder schaars en kostbaar. Daarnaast zorgen de nieuwe hygiëne protocollen voor aanzienlijk meer werktijdinvestering.

 

Garantiebepaling

U krijgt standaard 7 dagen garantie op alle door mij uitgevoerde behandelingen. Deze garantie vervalt indien u tussentijds zelf uw voeten behandelt of uw voeten door een ander laat behandelen. Tevens komt de garantie te vervallen indien u mijn advies om medische hulp te zoeken niet binnen 2 werkdagen heeft opgevolgd.

Als erkend ProVoet pedicure hanteer ik de Algemene Voorwaarden van ProVoet.

Prijslijst

Complete pedicure behandeling

€ 32,00


*Voeten desinfecteren *Nagels knippen en frezen, reinigen nagelomgeving *Ingroeiende nagel(s) en/of verdikte nagel(s) behandelen *Eelt, kloven en/of likdoorn(s) behandelen *Voeten incremen

Medische Pedicure Behandeling

€ 32,00


Behandeling op medische verwijzing. De medische voetbehandeling is specifiek gericht op: *Diabetische voet *Reumatische voet *Spastische voet *Verwaarloosde voet *Oncologische voet

Deelbehandeling

€ 19,50


Verwijderen van 1 likdoorn of behandeling van 1 ingroeiende nagel of alleen knippen en frezen van nagels

Pedicure behandeling met gellak

€ 49,50


Complete pedicure behandeling met gellak. Blijft zeker 4-6 weken goed! Veel kleuren om uit te kiezen.

Gellak

€ 25,00
Cadeaubon


Leuk om te geven en leuk om te krijgen. De waarde van de cadeaubon kunt u zelf bepalen. Als u even van te voren belt zorg ik dat de cadeaubon mooi ingepakt voor u klaarligt!